Over ons

Onze visie: “de gemeente doet wat écht moet en ondersteunt, maakt mogelijk en maakt mensen enthousiast”. 

Deurne gaat uit van de eigen kracht van inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Als gemeente ondersteunen we initiatieven van inwoners en maken we deze initiatieven samen met hen mogelijk. Voor mensen die het echt nodig hebben, organiseert de gemeente een vangnet. We werken vraaggericht, waarbij klantgerichtheid voorop staat. De wens is een wendbare en flexibele organisatie met bevlogen en taakvolwassen medewerkers. Medewerkers die met inzet en enthousiasme uitvoering geven aan onze visie en missie. De organisatie ontwikkelt zich onder de naam ‘Deurne strekt zich uit’, langs drie pijlers: Huisvesting, Organisatie & Personeel en Informatievoorziening (HOI). 

Met 200 collega’s werk je samen aan deze ontwikkeling. In een open cultuur, waarin ruimte is voor eigenaarschap, eigen initiatief, feedback en persoonlijke ontwikkeling staan we in dienst van de gemeenschap. Onze kernwaarden zijn: ondernemerschap, samenwerking, maatwerk, regie en beleving. 

De vacature is onderdeel van het team Leefomgeving. Dit team valt onder de afdeling Ruimte en Samenleving. Binnen het team zijn 7 medewerkers verantwoordelijk voor de taken op het gebied van ruimtelijke ordening.